na vrh

Akademija kafe

Kafe kultura - Osnovana 2006. godine u Rimu, Akademija Kafe ima za cilj da širi kulturu i kvalitet kafe širom sveta. Kultura kafe je naša osnovna vrednost koja nas navodi da obezbedimo najviši kvalitet i brigu togom kompletnog procesa, od izbora kafe do raznih procesa, navodi nas da damo emociju. Tačno je da je potrebno malo vremena da se skuva, mada dobra kafa se ne može improvizovati, i pre nego što stigne do usana onih koji je vole, put koji treba da prođe je dug i potrebno je vremena da se ne bi kompormitovao konačan rezultat.

Kursevi – Kursevi se održavaju ili u našem štabu ili, u skladu sa potrebama, na lokaciji kupca. Posebno su interesantni kursevi za barmena, koji su podeljeni u tri različite faze.

Osnovna faza – namenjen svima koji su zainteresovani za učenje osnovnih pojmova u vezi kafe i načina pripreme (espresso, moka, filter, itd.).

Napredna faza – namenjena ka sticanju znanja o pripremi espressa i cappucina , sa posebnim osvrtom na tehniku Latte umetnosti. Kurs omogućava učešće na svetskom prvenstvu barista (World Barista Championship – WBC) u skladu sa njiovim standardima.

Bar Menadžer – namenjen usmeravanju upravljanja, komercijale i marketinške tehnike, kako bi se povećale poslovne aktivnosti.