na vrh

Istorija

Buscaglione. Više od velike tradicije, kafa koja je ušla u istoriju italijanskog espressa

Oni koji izaberu Buscaglione, cene veliku tradiciju italijanskog espressa. Prestižni brend koji ima istoriju kvaliteta iza sebe, povezan je sa sposobnošću da se neprestano obnavlja i prati tržište. Novi imidž i novi brend prate tržište. Osetljv na inovacije, bio je je pionir u razvoju kafe paketića, a od 1995. godine, nagleda ovaj novi tržišni segment. Inovacije ne bi trebalo da zamene tradiciju stečeno tokom brojnih godina prisustva na tržištu. Šest različitih mešavina kafe u zrnu i dalje dobijaju istu negu i pažnju kao do sada. Buscaglione je danas savršen spoj velike tradicije i inovacije.Filozofija

Buscaglione Kafe od 1899. godine, oplemenjuje i širi kvalitet italijanskog espressa, ne samo u Italiji već i u čitavom Svetu. Naša kafa dolazi samo iz najfinijih imanja, odabrana od strane profesionalaca i prikupljena modernism i preciznim metodama. Italijanska umetnost prženja, stečena kroz dugogodišnje iskustvo, može da garantuje jedinstven ukus i aromu. Stvaranje jedinstvenih mešavina koje mogu da osvoje različita tržišta, od tradicionalnih do traženih. Buscaglione može trenirati kvalifikovano osoblje čiji bi glavni zadatak bio da istaknu kvalitet naljboljeg espresso italijanske tradicije “u šolji”.

Ambalaža

Novi i moderan industrijski pogon se prostire na površini od 3.000 kvadratnih metara. Oprema najnovije generacije i sofisticirani kompjuterski sistemi omogućuju dobijanje proizvoda najvišeg mogućeg kvaliteta. Iskustvo od jednog veka doprinosi raznim operativnim fazama: tačnih procesa u vezi biranja i čišćenja zelene kafe, pažljiv izbor za procesiranje samo najboljih zrnaca, precizni programi za prženje prema svakoj vrsti kafe, mešanje i čuvanje kafe kroz kontrolisane faze. Fabrika koristi visoko automatizovane mašine za proizvodnju, van tradicionalnog pakovanja, takođe u Stabilo pakovanju. Sva pakovanja su podlegnuta controli pod kontrolisanim pritiskom, sa dodatkom azota za garantovanu svežinu, ukus i aromu koje se vremenom ne menjaju. Fabrika dizajnirana da vam isporuči arome i ukuse jedinstvene kafe do potrošača.

Kvalitet

Pored posedovanja ISO 9001/2008 sertifikata, Kmpanija poseduje sistem sa integrisanim uslovima propisanim i za upravljanje društveno odgovornog poslovanja u skladu sa propisima SA 8000, a za upravljanje životnom sredinom u skladu sa UNI-EN- ISO 14001 regulacijom. Cilje je pripremanje i predstavljanje održivog budžeta, definisanog u sporazumu između operativnog budžeta, izveštaja o životnoj sredini i društvenog budžeta, u kojem su ekonomske, društvene i ekološke komponente savršeno integrisane.

Koncept održivosti se definiše kao skup kriterijuma za očuvanje ekosistema životne sredine, ekonomskih i društvenih ekosistema koji se odnose na korišćenje prorodnih resursa, al ii ljudskog dostojanstva i slobode, ekonomsku dobrobit i pravičnost. Moralni integritet, poštenje, odanost i pravičnost u sporvođenju poslovanja su od fundamentalnog značaja za uspeh kompanije. U skladu sa ovim uverenjem, Buscaglione Kafa je opremljena kodeksom etike i ponašanja kog se moraju pridržavati svi oni koji posluju za, ili u ime kompanije.

UNICO

Kreatori raspoloženja od 1899

Murano šolje – UNICO je unikatan i za šolje. Napravljene samo za Vas, jedna po jedna, drevnim procesom od strane majstora duvača stakla Murana. Ključni sastojak vašeg raspoloženja.

Kafe mašine – Izaberite vašu mašinu iz kataloga vrhunskih mašina, personalizujte ga svojim imenom, svojom bojom i novim dodacima. Precizni alati kalibrisani po vašem ličnom ukusu.

Vaša kafa – UNICO vam nudi 4 vrste ekskluzivne Buscaglione kafe, izbor italijanske aristokratije od 1899. godine. Povrh toga, možete kreirati svoje lično raspoloženje sa privatnim i personalizovanim mešavinama.

Keramičke šolje – UNICO vam nudi šolje pravljene od keramike i personalizovane sa vašim imenom, bojama Vaše institucije, Vašim logom.

Ekskluzivni pribor – kašičice za kafu od ugljenika, ekskluzivnog dizajna. Ručno pravljene u Italiji

Profesionalac - Oni koji izaberu Buscaglione, cene veliku tradiciju italijanskog espressa.

Prestižni brend koji ima istoriju kvaliteta iza sebe, povezan je sa sposobnošću da se neprestano obnavlja i prati tržište. Novi imidž i novi brend prate tržište. Osetljv na inovacije, bio je je pionir u razvoju kafe paketića, a od 1995. godine, nagleda ovaj novi tržišni segment. Inovacije ne bi trebalo da zamene tradiciju stečeno tokom brojnih godina prisustva na tržištu. Šest različitih mešavina kafe u zrnu i dalje dobijaju istu negu i pažnju kao do sada. Buscaglione je danas savršen spoj velike tradicije i inovacije.