Buscaglione paketići (ćalde) kafe

Ćalde su jednostavne za korišćenje, bez otpada i sa pravom količinom kafe. Koriste se u standardnim kafe aparatima sa kašikama. Veoma su praktične za upotrebu i pružaju lakšu evidenciju potrošnje jer ne zahtevaju upotrebu mlina. Ćalde ne zagađuju životnu sredinu, jer je mešavina kafe upakovana u filter od biorazgradivog papira.  Čokoladne i intenzivne, srednje pržene da uzdignu kisele karakteristike Arabike a da ne povise gorčinu Robuste.

Tri kesice espreso cialdi

Classic

Espresso mešavina Arabike i Robuste iz klasične italijanske tradicije, sastavljen od različito opranih Arabika koji daju čist i aromatičan ukus. Baza slatkog i intenzivnog Brazila, različitog porekla iz Centralne Amerike (Honduras, Kostarika i Gvatemala) koje su veoma slatke i intenzivnog ukusa. Sa dodirom Etiopije Sidamo i prirodne Arabike, koji daju slatki i divlji ukus. Kafa koja se izdvaja od ostalih, harmonična i voćna. 

Arabic

Mešavina koja će da uzdigne karakteristike najboljih i najvrednijih kafa Arabike.

Sastoji se isključivo od porekla Arabike. Iz baze Brazila , obogaćen gustom i mirisnom Kostarikom koja potiče sa vulkanskih brda, i jaka i začinjena Gvatemala. I na kraju, klasični dodir Etiopija Sidamo. Srednje pečena za harmoničan razvoj aroma.

Decaffeinated

Gore spomenuta mešavina Arabike sa bazom polu-oprane slatke i približne Brazil Santos, izložena procesu dekafenizacije koja ne utiče na ukus i omogućava potpuno uživanje u aroma uz održavanje nivoa kafeina ispod 0.10%. Pogodan za ljude osetljive na kafein i ljubitelje dobrog espressa.

Kafe Kapsule

Buscaglione kafe kapsule su posebno pakovane, sa azotom u kontrolisanoj atmosferi, da bi se sačuvali ukus i miris. Lako se koriste, maksimalno iskrišćene za tačnu količinu kafe. Kapsule ne prljaju aparat jer je mešavina kafe unutar biorazgradivog plastičnog kontejnera, bezopasasnog za životnu sredinu, koje se bacaju posle upotrebe.

Classic

Mešavina Arabike i Robuste iz klasične italijanske tradicije, sastavljen od različito opranih Arabika koji daju čist i aromatičan ukus. Baza slatkog i intenzivnog Brazila, različitog porekla iz Centralne Amerike (Honduras, Kostarika i Gvatemala) koje su veoma slatke i intenzivnog ukusa. Sa dodirom Etiopije Sidamo i prirodne Arabike, koji daju slatki i divlji ukus. 

Arabic

Sastoji se isključivo od porekla Arabike. Iz baze Brazila , obogaćen gustom i mirisnom Kostarikom koja potiče sa vulkanskih brda, i jaka i začinjena Gvatemala. I na kraju, klasični dodir Etiopija Sidamo. Srednje pečena za harmoničan razvoj aroma.

Decaffeinated

Mešavina Arabike sa bazom polu-oprane slatke i približne Brazil Santos, izložena procesu dekafenizacije koja ne utiče na ukus i omogućava potpuno uživanje u aroma uz održavanje nivoa kafeina ispod 0.10%. Pogodan za ljude osetljive na kafein i ljubitelje dobrog espressa.

Želite li da se uverite u kvalitet naše kafe?