Espreso kafa u zrnu

Buscaglione je jedan od 4 italijanska brenda dobitnika specijalnog sertifikata Specialty Coffee Association of Europe (SCAE) koji garantuje kvalitet. Tradicija duga 125 godina postavila je visoke standarde u svim fazama obrade a proces je visoko automatizovan. Rezultat su četiri vrhunske arome kafe u zrnu, ćaldama i kapsulama. Pripremi ih u modernim aparatima i oseti punoću ukusa koji traje dugo nakon ispijene šoljice.

Red Coffee Professional

Ova mešavina je napravljena od izabranih vrsta kafe sa najboljih plantaža, koje su dopremljene iz različitih krajeva sveta. Pripremljena je na osnovu dugog ispitivanja našeg tržišta, a karakteriše je pre svega izražena postojanost i kompaktnost pene.

Ukus je klasičnog italijanskog espresa, a aroma je karakteristična sa jakim kompaktnim mirisom pržene kafe, bez izraženih drugih nota. Mešavina je dobijena najsavremenijim metodama pranja i prženja zrna, što joj daje neosporni kvalitet.

Buscaglione Silver Professional

Ova kafa ima aromu i ukus klasičnog kremastog espresa italijanske tradicije. Osnova je iz Brazila, a osim toga i iz Hondurasa , Kostarike i Gvatemale koje su veoma slatke i intenzivnog ukusa, sa dodirom Etiopije Sidamo i prirodne Arabike koji daju slatki, a divlji ukus. Kafa koja se izdvaja od ostalih, harmonična je i voćna, delom je oprana indijska Robusta i Guatemala Parchement AB. Ono što je izdvaja u odnosu na ostale je čokoladna nota koja ostaje u ustima još dugo nakon popijene kafe. Srednje je pržena da uzdigne kisele karakteristike Arabike, a da ne povisi gorčinu Robuste .

Buscaglione silver espreso kafa u zrnu

Kami L`Espresso Rosso

Ova kafa ima ukus klasičnog italijanskog espresa. Osnova je iz Brazila, a osim toga sadrži i mešavine Robuste iz Hondurasa , Kostarike i Gvatemale, sa malo prirodne Arabike iz Etiopije. Kafa koja je prvenstveno namenjena korisnicima koji piju velike količine kafe. Iako je mešavina nešto slabija i dalje sadrži prepoznatljivu kremu i aromu Buscaglione brenda. Srednje je pržena da uzdigne karakteristike Arabike, a da ipak ne povisi gorčinu Robuste.

Ukus je klasičnog italijanskog espresa, a aroma je karakteristična sa jakim kompaktnim mirisom pržene kafe, bez izraženih drugih nota. Mešavina je dobijena najsavremenijim metodama pranja i prženja zrna.

Buscaglione Euro Bar

Mešavina u kojoj imamo spoj najbolje oprane Arabike iz Južne i Centralne Amerike sa dozom sveže Indije. Espreso punog ukusa sa specifičnom voćnom aromom.

Ovaj član Buscaglione porodice je mešavina kojom se ponosimo, pobednik je testa “degustacija -na slepo” Amsterdamskog sajma 2015-te, zastupljen je isključivo u ugostiteljskim objektima visoke klase na najekskluzivnijim lokacijama širom Evrope i Sveta, kao što su Dubai i Amsterdam (HILTON – SKY LOUNGE BAR).

Želite li da se uverite u kvalitet naše kafe?